dimecres, 21 de juliol del 2010

Presentació

Tot això és nou, per tant crec que es mereix una explicació...

Sóc Arquitecta Tècnica o Enginyera d'Edificació o Aparelladora (tenim la sort de tenir molts noms per descriure'ns), he estat treballant fins ara i a dia d'avui em trobo a l'atur, com tants d'altres professionals. Però no pel fet de no tenir feina ens hem de quedar de braços plegats, al contrari, avui és quan em sento més activa i tinc el temps per dedicar-me a la meva vocació-professió: instruir-me en tot el gran món de l'arquitectura sostenible.

He decidit fer aquest blog com a eina de consulta i visita dels diferents articles d'opinió que aniré penjant. Amb l'interès que tots vosaltres pugueu opinar i crear petits debats que mostrin els diferents punts de vista dels professionals, basant-nos en la direcció que hem de dirigir l'arquitectura i la construcció actual. En definitiva, gran part d'aquest sector està a les nostres mans.

En aquest blog evidentment també hi tenen les portes obertes tots aquells "usuaris" dels edificis  que tenen la inquietud de realitzar accions per estalvi d'aigua, energia... a vegades cometem l'error de tenir grans idees arquitectòniques però no pensem en fer-ho pràctic per a  l'usuari final de l'habitatge.

Així que tots esteu convidats a opinar, proposar, explicar...

Us dono la benvinguda 

Entre tots ho aconseguirem!

5 comentaris:

 1. doncs benvinguda siguis al món dels blogs!

  ResponElimina
 2. Que aquesta bitàcola sigui guia i coneixement de totes aquelles persones que perceben que cal limitar el creixement incontrolat d’aquelles activitats que emetent gasos contaminats i malbaraten els recursos hídrics:
  Cap a una arquitectura que consideri el balanç d’emissions de gasos contaminats durant tot el seu cicle de vida!
  Cap a una arquitectura que minimitzi el consum hídric, fomentant l’estalvi i la reutilització!
  Tot just s’ha començat, tot just resta molt per fer.

  ResponElimina
 3. Jo també et dono la benvinguda... et seguiré de prop, que calen més blogs com aquest i més gent com tu!

  ResponElimina
 4. Jo et dono la benvinguda sense tenir blog! Et seguiré!
  Aina.

  ResponElimina
 5. Jo ja t'he trobat...ha sigut gúguelejar un moment i ja hi era! Felicitats per la idea i l'aplicació de la mateixa:-) T'aniré llegint. Muà!

  Mia

  ResponElimina